ADANA SOFRASI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1238 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Adana Sofrasi. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 12:45 Erg goed vers en snel eten iedere keer als ik bestel
27 jan 2023 om 1:58 Eten was lekker en de bezorging top. Kreeg zelfs nog extra sausjes
25 jan 2023 om 22:16 Order was never delivered, I guess don't order at night because they're unable to fullfil your order.
22 jan 2023 om 12:22 Na 2 1/2 uur bestelling via thuisbezorgd geannuleerd!!! Restaurant was niet te bereiken kreeg steeds telefoonnummer momenteel niet te bereiken!! Thuisbezorgd heeft het keurig opgelost maar bestel daar nooit meer!!!
21 jan 2023 om 0:11 De best.
20 jan 2023 om 22:23 Bezorger. Klopt op het raam toen ik vroeg of de,bel het niet deed, zei hij nee nou ik drukte en wat denk je ...ja ring ring. Eten was niet lekker, vet en lauw.
20 jan 2023 om 5:40 Geloof niks van de positieve reviews hier. Het smaakte matig, duurde veels te lang en er zat geen saus bij. Ook niet de extra saus die ik had besteld. Knap werk!
19 jan 2023 om 11:39 Vond niet bijzonder. Duurde ook lang.
19 jan 2023 om 2:54 Voor de 3e keer besteld en weer lekker eten!
18 jan 2023 om 21:07 Gewoon goed